پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/09

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دانش آموزان به ویژه آنهایی که متعلق به خانواده هایی هستند که از نظر اقتصادی،اجتماعی در سطح پایینی قرار دارند ممکن است به درجاتی از فقر آهن و کم خونی ناشی از آن مبتلا شوند.

ناامنی غذایی می تواند اثرات نامطلوبی بر سلامت ،تغذیه،رشد وتکامل ،الگوی فعالیت بدنی ودریافت مواد غذایی داشته باشد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛کارشناس تغذیه و رژیم درمانی مرکز بهداشت کهگیلویه در این زمینه تصریح کرد: کم خونی ناشی از فقر آهن در دانش آموزان سنین مدرسه در خانواده هایی که دچار ناامنی غذایی قرار دهند به طور قابل توجهی بیشتر از سایر دانش آموزان است.



مرضیه کامران ادامه داد: با توجه به اینکه کمیت و کیفیت مواد غذایی از مهمترین عوامل موثر در تامین رشد و تکامکل دانش آموزان است می توان گفت که یکی دیگر از اثرات نامطلوب ناامنی غذایی بر وضعیت رشد دانش آموزان است.



کامران در این زمینه تصریح کرد: از دیگر پیامدهای ناامنی غذایی تاثیر آن بر فعالیت های ادراکی، شناختی و اجتماعی دانش آموزان است.


وی ادامه داد: این دانش آموزان نسبت به همسالان خود مطالب درسی را دیرتر به ذهن سپرده و قدرت یادگیری کمتری دارند وهمچنین چنین دانش آموزانی دچار افسردگی، بیش فعالی، خشونت و اختلالات رفتاری می شوند.



کامران اظهار داشت: دانش آموزان به ویژه آنهایی که متعلق به خانواده هایی هستند که از نظر اقتصادی،اجتماعی در سطح پایینی قرار دارند ممکن است به درجاتی از فقر آهن و کم خونی ناشی از آن مبتلا شوند.



کامران افزود:در مناطقی که آب آلوده است و وضعیت بهداشت محیط در سطح مطلوبی قرار ندارد،ممکن است دریافت آهن از طریق مواد غذایی کافی باشد ،ولی ابتلا به بیماری های عفونی و انگلی موجب کاهش جذب و استفاده بدن از آهن می شود.



کارشناس تغذیه و رژیم درمانی مرکز بهداشت کهگیلویه بیان داشت: بی تفاوتی ،خستگی و بی حسی ،کاهش قدرت یادگیری ،عدم تمایل به فعالیت های فیزیکی مثل ورزش وابتلاء مکرر به بیماری ها را می تواناز جمله علایم مهمی برشمردکه می توان به وسیله آنها به فقر آهن در فرد مشکوک شد.9/



خبر:آرمان شفایی